Beste raadsleden,

Graag nodigt de griffierskring Rivierenland jullie uit voor de Zienswijzenmarkt op donderdag 3 juni om 19.30 uur. Kom proeven bij onze kraampjes!

Zienswijzen GR’en
In twee rondes heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen van de verschillende voorgestelde zienswijzen bij de jaarstukken en begrotingen van de gemeenschappelijke regelingen (GR’en) in Rivierenland. Ook (ideeën voor) amendementen en moties van raadsleden komen aan bod. Wat vinden de buren ervan? Waar zitten overeenkomsten en waar verschillen? Neem hier alvast kennis van via www.zienswijzengelderlandzuid.nl.

Zelf de zeepkist op
Heb je al ideeën over hoe je een zienswijze zou willen aanpassen? Ben je het niet eens met de door jouw college voorgestelde zienswijze? Mis je jouw standpunt in de zienswijze? Geef dat dan door aan jouw griffier en we maken een plaatsje voor je vrij in onze ‘speakerscorner’. Dat geeft jou de kans om je mede-raadsleden te overtuigen!
Kort voor de bijeenkomst maken we een overzicht van alle zienswijzen en ideeën tot verandering, zodat de verschillen en overeenkomsten helder in beeld zijn.

Ben jij erbij?
Meld je hier aan. In het aanmeldformulier kun je aangeven in welke GR’en je geïnteresseerd bent. Voor de organisatie van de bijeenkomst is het prettig als wij uw aanmelding snel ontvangen.

Zienswijzenmarkt Regio Rivierenland 3 juni